Kezdőlap >> Híreink, eseményeink

Információk a Kamráról, új termékekről, akciókról, vásárokról

Mezőtúr Város Önkormányzata 20 millió Ft támogatási összeget nyert az Agrárminisztérium által meghirdetett Zártkerti Programon.

Jelenleg a mezőtúri járás külterületén található tanyák, zártkertek infrastruktúrája közepesnek mondható, számos ingatlanon a mai napig sincs gáz, víz, áram. A gazdaságokban zömmel be nem jelentett ásott- és fúrt kutakkal találkozhatunk, melyek nem rendelkeznek talaj-és vagy parti szűrésű vízkészlettel.

tovább olvasom »

Mautner Zsófi gasztroblogger és a Túri Kamra

Jász-Nagykun-Szolnok megyei ős-és kistermelők termékeiből készített ételeket Mautner Zsófi és a karcagi Nimród Hotel apparátusa. E rendezvény kapcsán a Túri Kamra is előtérbe került.
Az eseményről illetve Mautner Zsófi és a Túri Kamra kapcsolatáról nyilatkozott Dr. Barancsi Ágnes a Túri Kamra megálmodója.

tovább olvasom »

Jászkun POP-UP ebéd és a Túri Kamra

Jász-Nagykun-Szolnok megyei ős-és kistermelők termékeiből készített ételeket Mautner Zsófi és a karcagi Nimród Hotel apparátusa…. a Túri Kamra túri perece (Oroszné Ancsika) is helyett kapott az étel Orbán, melyre nagyon büszkék vagyunk!

tovább olvasom »

3. Nagykunsági Hagyományőrző Nap

A Közösség a Megújuló Vidékért Egyesület (Mezőtúr) 2019. október 18-án hagyományteremtés szándékkal immáron III. alkalommal szervezi meg „A NAGYKUNSÁGI HAGYOMÁNYŐRZŐ NAP” rendezvényt.
Jelentkezéseket 2019. október 16-ig várjuk

tovább olvasom »

Megnyitott a Túri Kamra!

Ünnepélyes keretek között megnyitotta kapuit új helyén a Túri Kamra. Ajánlom mindenki szíves figyelmébe az értékes kézműves, helyi termékeket forgalmazó mezőtúri üzletet.

tovább olvasom »

Megnyitottunk

Az ünnepélyes megnyitó Csíder István (a Mezőtúri Szivárvány Citera Zenekar vezetője) citera “muzsikájával” kezdődött. A meghívott vendégeket Dr. Barancsi Ágnes a Túri Kamra megálmodója köszöntötte.

tovább olvasom »

Termelőink, partnereink

Tisztelt vásárlóink, a webáruházunk átmenetileg szünetel.

Szíves megértésüket köszönjük!

Túri Kamra üzemeltetői