Kezdőlap >> Híreink, eseményeink

Információk a Kamráról, új termékekről, akciókról, vásárokról

Csöröge fánkkal búcsúzunk a februártól

Ma búcsúzunk a februártól, a fánkszezontól, rajtunk nem múlt, hogy elűzzük a telet! Egy csöröge receptet még szeretnénk megosztani, amelyet ajándékba kaptunk februárban és ezúton is nagyon köszönjük! Hátha valakinek kedve lesz még egy kis sütögetéshez a hétvégén.

tovább olvasom »
Szalagos fánk – farsangi fánk🍩

Szalagos fánk – farsangi fánk

Az elmúlt két hétben nagyon jó dolgunk volt, kaptunk farsangi fánkot, csőrögét, amit nem győzünk megköszönni! Mindegyik annyira finom volt, igazi türelemmel készült békebeli fánkok és mi el is kértük a receptjét és most megosztjuk, először is a szalagos fánkét! Sok sikert a sütögetéshez!

tovább olvasom »

Országos díjra készülünk

„A Túri Kamra helyi termékbolt tavaly novemberében megnyerte az Észak-Alföldi Innovációs Díjat. Idén készülnek az országos nagydíjra, Dr. Barancsi Ágnes a Túri Kamra ötletgazdája elmondta

tovább olvasom »

Csendes összefogás – Elindult ma az első adományunk…

Elindult ma az első adományunk…avagy „csendes” összefogásra hívja a Túri Kamra a mezőtúri vállalkozótársakat….
Minden hónap végén az ős-és kistermelőinkkel, vállalkozótársainkkal közösen szeretnénk egy nagycsaládot és egy méltatlanul szerény körülmények között élő idős embertársunkat támogatni élelmiszerrel, ruhával, használati tárgyakkal.

tovább olvasom »

„Átkacsingatunk kicsit februárba”

Bár még nincs vége a januárnak, de ilyenkor már mindig átkacsingatunk kicsit februárba, ami a Farsang és a Valentin nap vidámságaival kecsegtet. Kicsit utánanéztünk, mi is a legendája a február 14-i nap történetének és nem utolsósorban mutatunk néhány gyönyörű kézműves gyertyát, amelyek erre az alkalomra kerültek ki a Lilla méze műhelyéből.

tovább olvasom »

Termelőink, partnereink

Jelenleg a Túri Kamra oldal átdolgozás alatt áll, a termékeink megrendelésének lehetősége szünetel.

Szíves megértésüket köszönjük!

Túri Kamra üzemeltetői