Kezdőlap >> Híreink, eseményeink

Információk a Kamráról, új termékekről, akciókról, vásárokról

„Húrokról dallamra, dallamról hangokra” – gitárest

A Túri Kamra őszi programsorozatának első meglepetése a „Húrokról dallamra, dallamról hangokra” című lírai dalokból összeállított gitárest. Előadóink a Békéscsabai Jókai Mór Színház művészei. A hír megosztói között egy üveg rosét (Velin borászat) sorsolunk ki ajándékként. Mindenkit nagy-nagy szeretettel várunk a Teraszunkon szeptember 26-án 16:00-tól.

tovább olvasom »

A Túri Kamra mint kutatási téma

Óriási megtiszteltetésben részesült a Túri Kamra. Dr. Csurgó Bernadett a Magyar Tudományos Akadémia Kiváló Kutatóhely, Társadalomtudományi Kutatóközpont, Szociológia Intézet tudományos főmunkatársa a Túri Kamrát választotta kutatási témájául a Kultúra és Közösségművelődés elméleti folyóiratban publikált munkájához.

tovább olvasom »

Borkóstoló a Kamra Teraszon

A Túri Kamara szeretné bemutatni Önöknek ezen páratlan értékeket. A nyári program sorozatunk keretein belül szeretettel meghívjuk a Velin Borászat INGYENES termékbemutatójára. Ideje: 2020. augusztus 15. 15:00-21:00 Helyszín: Mezőtúr, Szabadság tér 29. Túri Kamara Terasz

tovább olvasom »

Hungarikumok a Kamrában

Büszkén tájékoztatjuk tisztelt olvasóinkat, hogy a Túri Kamrában a Magyar Kormány által kiemelt értékek, HUNGARIKUMOK is kaphatók (Szikvíz, Törkölypálinka, Pálinka, Magyar akácméz, Fröccs).

tovább olvasom »

Terasz megnyitó és videó

2020. július 20-án került sor a Túri Kamra Teraszának ünnepélyes átadására.
Az alkalmon Dr. Barancsi Ágnes a Túri Kamra megálmodója és Szűcs Dániel alpolgármester köszöntötte a megjelenteket

tovább olvasom »

Terasz megnyitó – Meghívó

A Kamra Teraszunk megnyitásával közösségi teret szeretnénk varázsolni a lakó övezet fákkal tarkított lágy ölén. Szeretettel várjuk Önöket 2020. július 20-án 14:00-tól a hivatalos megnyitóra.

tovább olvasom »

Bejegyezték a Túri Kamra védjegyét

Országos elismerést kapott a Túri Kamra a napokban. A Magyar Állam Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala bejegyezte a „Mezőtúri Míves Termék” tanúsító védjegyüket. A helyi, valamint környékbeli őstermelők és térségben alkotók portékáit kínáló üzlet számára igazán nagy öröm volt a döntés, hiszen hosszú előkészületek előzték meg.

tovább olvasom »

Szavazzanak ránk az ÉV BOLTJA 2020 versenyen május 22-ig

Az élelmiszer ágazatban jeles szakemberekből álló bizottság megítélése szerint, a több mint 200 pályázó közül bekerültünk az ország legjobb BOLTJAI közé!!! 😍
Ha Önök is elégedettek a Túri Kamra munkájával, termékeinkkel kérjük, szorítsanak nekünk, szavazzanak ránk az ÉV BOLTJA 2020 versenyen május 22-ig!

tovább olvasom »

Friss spárga a Kamrában

Folyamatosan friss SPÁRGA érkezik a Túri Kamrába mezőtúri őstermelőnktől. Megrendelését kérjük ELŐRE LEADNI, hogy mindig friss és védő fóliában csomagolt árut tudjanak az Önök számára biztosítani.

tovább olvasom »

Eper vásár a Kamrában

Folyamatosan friss EPER érkezik a Túri Kamrába mezőtúri őstermelőnktől. Megrendelését kérjük ELŐRE LEADNI, hogy mindig friss és védő fóliában csomagolt árut tudjanak az Önök számára biztosítani.

tovább olvasom »

A Fortuna Vendégház komplex, kis léptékű turisztikai szolgáltatásainak és potenciáljának növelése a helyi gazdaságfejlesztés érdekében

A projekt során a Fortuna Vendégház szolgáltatásainak komplex fejlesztése,kisléptékű modernizálása, felújítása, beruházás és eszközbeszerzés történik széles nyilvánosság biztosítása mellett. A projekt keretében egyéni vállalkozást indítottam, a vendégházamat panzióvá minősítettem és két új szolgáltatást vezettem be a vendégeim részére

tovább olvasom »

Termelőink, partnereink

Jelenleg a Túri Kamra oldal átdolgozás alatt áll, a termékeink megrendelésének lehetősége szünetel.

Szíves megértésüket köszönjük!

Túri Kamra üzemeltetői