Most, Tiszaföldváron egy töltött káposzta elkészítésében:
Mautner Zsófi gasztroblogger, tiszaföldvár helyi értéke Marika néni és a Túri Kamra kerámia fazeka Trencsényi Tibor keze munkája…. na meg a töltött káposzta
Kemencében főtt töltött káposzta készült Trencsényi Tibor fazekasunk sütőedényében a Tiszazugi Földrajzi Múzeumban, Tiszaföldváron. A képen Mautner Zsófi és a főszakács Erzsike néni.
Mautner Zsófi gasztroblogger, az Alföld Szíve Egyesület gasztro nagykövetének ajánlása… a Túri Kamra kézművesének Trencsényi Tibor fazekas mázas sütőedénye
Mautner Zsófi gasztroblogger, az Alföld Szíve Egyesület gasztro nagykövetének ajánlása… a Túri Kamra kézművesének Trencsényi Tibor fazekas mázas sütőedénye🥰#turikamra #evboltja #mautnerzsofigasztroblogger #fozoedeny #keramia
Közzétette: Túri Kamra – 2020. szeptember 29., kedd