Sörárium –  Szolnok

A Sörárium interaktív sörmúzeum, sörfőzde és gasztropub egyben. Olyan turisztikai és vendéglátóhely, aminek szellemiségét átjárja a sörkultúra iránti tisztelet és ezt a megbecsülést Magyarországon egyedülálló gasztrokulturális tér létrehozásával fejezi ki. A sörmúzeum és étterem a szolnoki Városháza hűvös, hangulatosan kialakított pincéjében található.

Termékeink


Arabica Kávézó – Szolnok

A 40 éve üzemelő Skála Tiszavidék Áruház földszintjén, mintegy 10 éve működik az Arabica Kávézó. Rendszeresen képkiállításokat és irodalmi rendezvényeket szervez a tulajdonos. A kellemes hangulatú hely egyben a különleges kézműves és helyi termékek lelőhelye is (sulyommal töltött csokoládé, túri sós perec, homoktövis italok, díszes üvegbe csomagolt méz, kézműves szappan, egyedi ékszerek, Semiramis kávék, forró csokik, teák, lekvárok és egyéb ajándéktárgyak).

 


Tourinform Iroda – Szolnok

A Tourinform Iroda 2012-ben nyílt meg, működtetője az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ Nonprofit Kft. Az iroda szakmai koordinációját a Magyar Turizmus Zrt. végzi. A Tourinform név és logó használatának jogosultsága egyfajta védjegy a minőségi szakmai munkavégzésre vonatkozóan hazai és nemzetközi gyakorlatban egyaránt.

A turisztikai információs irodában nemcsak a település, a Szolnoki kistérség, de az Észak-alföldi Régió és az egész ország turisztikai kínálatáról is tájékozódhatnak az irodába betérők. A megszokott szolgáltatások mellett az irodában található a Szolnok Bolt is, ahol többek között szolnoki képeslapok, hűtőmágnesek, könyvek és ajándéktárgyak és Nagykunsági Íz-és Termékek védjegyes termékek is vásárolhatók.

Termékeink