Kezdőlap >> Híreink, eseményeink

Információk a Kamráról, új termékekről, akciókról, vásárokról

Nagy örömünkre szolgál, hogy újabb partnerünk csatlakozott a Túri Kamra integrátori rendszeréhez.

A helyi termékek előmozdítása érdekében a Heffler-tanya Madaras Község Önkormányzatával közösen feltérképezte a településen és a külterületén élő családi gazdaságokat, kistermelőket, kézműveseket. Az önkormányzat fejlesztési tervei között szerepel egy mintabolt létrehozása, mely nemcsak a Madaras, hanem a környező települések lakosságát is ellátja.

tovább olvasom »

A Heffler-tanya a tradíció és az innováció tükrébe

A Heffler-tanya NATURA 2000 es területen található. A környékének környezetvédelmi jelentőségét magterületként és ökológiai folyosóként tartják számon. A mintagazdaságban konyhakert, gyümölcsös valamint génmegőrzést szolgáló védett és őshonos állattartás is folyik.

tovább olvasom »

Hírek a Túri Kamra háza tájáról

A piaci igényekhez alkalmazkodva a pályázatírói tevékenységünket továbberősítettük. Elsősorban az ős-és kistermelők, kézművesek értékteremtő munkáját segítjük, de a helyi lakosok, vállalkozások fejlesztéséhez is nyújtunk pénzügyi, szakmai szaktanácsadást, pályázatírást, oktatást.

tovább olvasom »

Szavazzon ránk!

Nagyon boldogok vagyunk. Kérjük szavazzon a Túri Kamrára! Az első körös zsűrizést követően a Túri Kamra is felkerült az ország legjobb boltjait tartalmazó listára.

tovább olvasom »

ÁLLÁSLEHETŐSÉG – BOLTVEZETŐ

A mezőtúri Túri Kamra helyi termékboltba boltvezető munkakörbe keresünk 1 fő kollégát főállásban. Legkésőbb 2021. május 22-án 16:00-ig várjuk a arcképes életrajzát az info@turikamra.hu címre vagy személyesen a Szabadság tér 29. szám alatti boltunkban.

tovább olvasom »

Kültéri rendezvények a Túri Kamra teraszon

Nyitott, zöld övezetben, otthonos környezetben található teraszunkon vállaljunk családi, céges rendezvények lebonyolítását (pl. ballagás, születésnap, házassági évforduló, stb.) házias meleg, hideg étkekkel – a covid szabályok betartásával

tovább olvasom »

Termelőink, partnereink

Jelenleg a Túri Kamra oldal átdolgozás alatt áll, a termékeink megrendelésének lehetősége szünetel.

Szíves megértésüket köszönjük!

Túri Kamra üzemeltetői