Kezdőlap >> Kamra Hírek >> Hírek a Túri Kamra háza tájáról
Kamra Hírek

Kamra Hírek

Hírek a Túri Kamra háza tájáról

A Túri Kamra helyi termékbolt, kézműves hálózat immáron 4. éve tevékenykedik Mezőtúron. A kultúráját őrző kisvárosi termelői közösség, helyi értékesítési pont 2018-ban Agrárminiszteri elismerő oklevélben, 2019-ben és 2021-ben Év boltja valamint 2020-ban Észak-Alföldi innovációs díjban részesült. A sikerek ellenére a 2021-as év mindannyiunk életében gyökeres változásokat hozott. A változásokkal lépést tartva átalakultunk, megújultunk.
A Túri Kamra üzlet maradt a szokott helyén (volt Róka húsbolt) és tovább őrzi a helyi értékeket illetve a helyi kézművesek dísztárgyait (kerámia, varrás, szőttes, mézeskalács, egyéb dísztárgyak) népművészeti boltként értékesíti. Munkánk fókuszában továbbra is a mezőtúri értékek, a helyi gazdaságfejlesztés áll. Elkezdődött Jász-Nagykun-Szolnok megyében a Túri Kamra brand, a levédett szellemi termékek, a helyi közösségi mintamodell kiépítése.
Továbbra is várjuk gyermekcsoportok megkeresését, szívesen tartunk ingyenes kézműves foglalkozásokat.

A piaci igényekhez alkalmazkodva a pályázatírói tevékenységünket továbberősítettük. Elsősorban az ős-és kistermelők, kézművesek értékteremtő munkáját segítjük, de a helyi lakosok, vállalkozások fejlesztéséhez is nyújtunk pénzügyi, szakmai szaktanácsadást, pályázatírást, oktatást. A MFB Bank illetve a Money and More független pénzügyi tanácsadó cégek partnereként KOMPLEX TUDÁSKÖZPONTTÁ alakultunk.

„Mezőtúr értéke, közösségünk ereje”

Dr. Barancsi Ágnes
Túri Kamra ötletgazdája

megosztás

Jelenleg a Túri Kamra oldal átdolgozás alatt áll, a termékeink megrendelésének lehetősége szünetel.

Szíves megértésüket köszönjük!

Túri Kamra üzemeltetői