Kezdőlap >> Híreink, eseményeink

Információk a Kamráról, új termékekről, akciókról, vásárokról

Ünnepi nyitvatartás 2020 évvége

Ma és holnap délig várjuk kedves Vásárlóinkat! Ha még hiányzik egy ajándék a fa alól, ha még egy finom üveg bor kellene a terített asztalra, ha ebben az évben nem jutott idő perecet sütni….itt vagyunk holnap délig!

tovább olvasom »

Ünnepi készülődés a Túri Kamrában

Elérkezett az advent időszaka, már minden üzlet készül az ünnepekre, a Túri Kamra helyi termékboltba is beköltözött a karácsony szelleme, különböző szezonális termékekkel várják a vásárlókat, a részletekről Dr. Barancsi Ágnes a Túri Kamra megálmodója nyilatkozott televíziónknak.

tovább olvasom »

Túri Kamra is partnere lett a Telepocak hálózatnak

Néhány éve a Hajcsák testvérpár indította a Telepocak hálózatot, akik korábban pizzériák és éttermek közreműködésével folytatták munkájukat, azonban úgy gondolták megpróbálják a szolgáltatásaikat, a tevékenységi palettájukat bővíteni, így felkérték a Túri Kamrát csatlakozzanak a hálózathoz.

tovább olvasom »

„Húrokról dallamra, dallamról hangokra” – gitárest

A Túri Kamra őszi programsorozatának első meglepetése a „Húrokról dallamra, dallamról hangokra” című lírai dalokból összeállított gitárest. Előadóink a Békéscsabai Jókai Mór Színház művészei. A hír megosztói között egy üveg rosét (Velin borászat) sorsolunk ki ajándékként. Mindenkit nagy-nagy szeretettel várunk a Teraszunkon szeptember 26-án 16:00-tól.

tovább olvasom »

A Túri Kamra mint kutatási téma

Óriási megtiszteltetésben részesült a Túri Kamra. Dr. Csurgó Bernadett a Magyar Tudományos Akadémia Kiváló Kutatóhely, Társadalomtudományi Kutatóközpont, Szociológia Intézet tudományos főmunkatársa a Túri Kamrát választotta kutatási témájául a Kultúra és Közösségművelődés elméleti folyóiratban publikált munkájához.

tovább olvasom »

Borkóstoló a Kamra Teraszon

A Túri Kamara szeretné bemutatni Önöknek ezen páratlan értékeket. A nyári program sorozatunk keretein belül szeretettel meghívjuk a Velin Borászat INGYENES termékbemutatójára. Ideje: 2020. augusztus 15. 15:00-21:00 Helyszín: Mezőtúr, Szabadság tér 29. Túri Kamara Terasz

tovább olvasom »

Termelőink, partnereink

Tisztelt vásárlóink, a webáruházunk átmenetileg szünetel.

Szíves megértésüket köszönjük!

Túri Kamra üzemeltetői