Kezdőlap >> Híreink, eseményeink

Információk a Kamráról, új termékekről, akciókról, vásárokról

Zártkertek fejlesztése Mezőtúron

„A mezőtúri zártkertek közcélú, komplex mezőgazdasági és infrastrukturális fejlesztése” címmel nyert pályázatot Mezőtúr Város Önkormányzata az Agrárminisztérium által meghirdetett Zárkerti Programban (ZP-1-2019) 2019-ben.

tovább olvasom »

Ünnepi nyitvatartás 2020 évvége

Ma és holnap délig várjuk kedves Vásárlóinkat! Ha még hiányzik egy ajándék a fa alól, ha még egy finom üveg bor kellene a terített asztalra, ha ebben az évben nem jutott idő perecet sütni….itt vagyunk holnap délig!

tovább olvasom »

Ünnepi készülődés a Túri Kamrában

Elérkezett az advent időszaka, már minden üzlet készül az ünnepekre, a Túri Kamra helyi termékboltba is beköltözött a karácsony szelleme, különböző szezonális termékekkel várják a vásárlókat, a részletekről Dr. Barancsi Ágnes a Túri Kamra megálmodója nyilatkozott televíziónknak.

tovább olvasom »

Túri Kamra is partnere lett a Telepocak hálózatnak

Néhány éve a Hajcsák testvérpár indította a Telepocak hálózatot, akik korábban pizzériák és éttermek közreműködésével folytatták munkájukat, azonban úgy gondolták megpróbálják a szolgáltatásaikat, a tevékenységi palettájukat bővíteni, így felkérték a Túri Kamrát csatlakozzanak a hálózathoz.

tovább olvasom »

Termelőink, partnereink

Jelenleg a Túri Kamra oldal átdolgozás alatt áll, a termékeink megrendelésének lehetősége szünetel.

Szíves megértésüket köszönjük!

Túri Kamra üzemeltetői