Kezdőlap >> Kamra Hírek >> Hírek vidékről >> Nagy örömünkre szolgál, hogy újabb partnerünk csatlakozott a Túri Kamra integrátori rendszeréhez.
Kamra Hírek

Kamra Hírek

Nagy örömünkre szolgál, hogy újabb partnerünk csatlakozott a Túri Kamra integrátori rendszeréhez.

Madaras külterületén, a településtől mintegy 2,5 km-re található a Heffler-tanya. Az alföldi tanyavilág minden jegyét magában hordozó lakóépületeket 2 hektár akácerdő veszi körül. 2012-ben kezdődött a régi épület hagyományos építési jelleget maximálisan szem előtt és tiszteletben tartó, de innovatív elemeket is magában hordozó teljes felújítása, mely 2016 tavaszán fejeződött be. 2021-ben a megnövekedett igényekre figyelemmel elkészült az új klimatizált vendégházuk is, mely modern, innovatív, de stílusában teljes mértékben a hagyományokat is képviseli. A 2 vendégház egy helyrajzi számon található, de egymástól teljesen elkülönül, így 8 fős társaságok részére együtt, illetve természetesen külön-külön is foglalható.

A helyi termékek előmozdítása érdekében a Heffler-tanya Madaras Község Önkormányzatával közösen feltérképezte a településen és a külterületén élő családi gazdaságokat, kistermelőket, kézműveseket. Az önkormányzat fejlesztési tervei között szerepel egy mintabolt létrehozása, mely nemcsak a Madaras, hanem a környező települések lakosságát is ellátja.

Jelenleg bejelentés alatt áll a „Madarasi Ízek és Termékek” védjegy rendszert. Szakmai koordinációt vállaltak a „Madaras visszavár” című filmsorozat elkészítésében. Tematikus kézműves (levár főzés, pálinkafőzés) szakköröket szerveznek.  Részt vesznek a helyi hagyományőrző rendezvényeken.

megosztás

Jelenleg a Túri Kamra oldal átdolgozás alatt áll, a termékeink megrendelésének lehetősége szünetel.

Szíves megértésüket köszönjük!

Túri Kamra üzemeltetői