Kezdőlap >> Kamra Hírek >> Borkóstoló a Kamra Teraszon
Kamra Hírek

Kamra Hírek

Borkóstoló a Kamra Teraszon

Meghívó

Tóth Zoltán borász és felesége Tóth-Csurgó Judit marketing szakértő mezőtúri születésűek. A településünkhöz családi szálakkal kötődő házaspár borászata példaértékű jó gyakorlat, hiszen fiatal, kvalifikált vállalkozóként ketten alapították és üzemeltetik a családi vállalkozásukat. Területeik Pécs közelében Velényben és Babarcon találhatók, ahol  Olaszrizling, Hárslevelű, Zenit és Kékfrankos fajtákat termesztenek. A szőlő feldolgozása tradicionális technológiával működik, ötvözve a korszerű tudással és gondolkodással.

A Túri Kamara szeretné bemutatni Önöknek ezen páratlan értékeket. A nyári program sorozatunk keretein belül szeretettel meghívjuk a Velin Borászat INGYENES termékbemutatójára.
A „kísérő házi sajtokat” Csala Mihályné helyi őstermelő ajánlja Önöknek meleg szívvel.

Ideje: 2020. augusztus 15. 15:00-21:00

Helyszín: Mezőtúr, Szabadság tér 29. Túri Kamara Terasz

Program

  • 15:00-15:10 Helyi népdalcsokor gyermek előadókkal
  • 15:10-15:15 Köszöntő beszéd Dr. Barancsi Ágnes a Túri Kamra ötletgazdája
  • 15:15-16:15 Borkóstoló, termékbemutató Tóth Zoltán a Velin Borászat borásza
  • 16:30-től helyi termék vacsora lehetőség, közösségi beszélgetés

Erre az alkalomra szeretettel ajánljuk a Túri Kamra specialitását a Túri Paraszttálat (házi kolbász, házi sajt, füstölt húsos szalonna, tepertő, zsíros deszka, lilahagyma, paradicsom, paprika) 2800 Ft/fő áron. A vacsorához házi szörp különlegességgel kedveskedünk a vendégeknek.  A vacsorából befolyt összeggel a végtag hiányos gyermekeket támogató Bionikus Mozgásszervi Alapítványt segítjük.

A programon való részvétel INGYENES, ám a helyek biztosítása végett előzetes regisztrációhoz kötött. Bejelentkezési lehetőség: személyesen a boltban, tel:+36-70-278-5411, mail: turikamra@gmail.com.

Mezőtúr értéke, közösségünk ereje!

megosztás

Jelenleg a Túri Kamra oldal átdolgozás alatt áll, a termékeink megrendelésének lehetősége szünetel.

Szíves megértésüket köszönjük!

Túri Kamra üzemeltetői