Kezdőlap >> Kamra Hírek >> Kulcsfontosságú helyzetben a Túri Kamra és a helyi termékek
Kamra Hírek

Kamra Hírek

Kulcsfontosságú helyzetben a Túri Kamra és a helyi termékek

Bizonyára Ön is hallotta Nagy István agrárminiszter úr nyilatkozatát a tegnapi nap folyamán a HÍRTv-ban. Röviden: a biztonságos élelmiszer-ellátásban jelentős szerepe van a helyi piacoknak, a helyi termékeknek, ezért azok működése, értékesítése a koronavírus-járvány ideje alatt is kiemelten fontos feladat, hogy a kiváló minőségű magyar élelmiszerek mindenki számára elérhetők legyenek.

A Túri Kamra helyszínt teremt a helyi termelői termékek árusítására, ezzel megélhetést biztosítva a helyi gazdáknak, így segítve a vidék fejlődését. Helyi termékboltunk közvetlenül növeli a bizalmat a termelők és a fogyasztók között. A Túri Kamra kiemelt szerepet játszik a helyi gazdaság működésében. Közel 40 helyi kis –és őstermelő megélhetését segítjük mi is azáltal, hogy termékeik könnyen eljuthatnak a fogyasztókhoz, a vásárlók pedig hozzájuthatnak az egyedi, kézműves élelmiszerekhez.

Miért biztonságosak a Túri Kamra élelmiszerei? Miért javasolt kisboltban vásárolni ilyen válságos helyzetben?

• Kizárólag helyi és környékbeli kis-és őstermelők házi jellegű termékeit forgalmazzuk. A feldolgozás saját kisüzemükben zajlik, saját alapanyagból.
• Minden termelőnk NÉBIH hatóság által ellenőrzött, higiénikus körülmények között tevékenykedik, szigorúan betartva a szigorodó intézkedéseket.
• Kisboltként funkcionálunk, egyszerre kevés vásárló fordul meg nálunk a bevásárlást gyorsan elintézve
• Polcainkon nem zsúfoltak a termékek, kellő információval ellátottak, így vásárlóink könnyen ki tudják választani a megfelelő árut anélkül, hogy összeforgatnák, kézzel többször is hozzányúlnának
• Áruátvétel során minden csomagolt terméket fertőtlenítünk
• Dolgozóink betartják a szigorú fertőtlenítés szabályait

megosztás

Jelenleg a Túri Kamra oldal átdolgozás alatt áll, a termékeink megrendelésének lehetősége szünetel.

Szíves megértésüket köszönjük!

Túri Kamra üzemeltetői