Kezdőlap >> Kamra Hírek >> Hírek vidékről >> Jász-Nagykun-Szolnok megyei turisztikai konferencia
Kamra Hírek

Kamra Hírek

Jász-Nagykun-Szolnok megyei turisztikai konferencia

2019. március 28-án az Aba Novák Agóra adott otthont Szolnokon a hiánypótló szakmai rendezvénynek.

Galó Anita az “Alföld Szíve” Térségi Turisztikai Egyesület titkár köszöntötte a jelenlévőket, majd prezentálta a konferencia programját.

Kovács Sándor országgyűlési képviselő, az esemény fővédnöke köszöntötte a szakember találkozó résztvevőit. Beszédében felhívta a figyelmet arra, hogy a megye turisztikai vonzása számokkal mérhető módon is megnőtt főként a gasztro-, kultúra- és aktív turizmus területén. Megítélése szerint, kell egy jó Brand, hogy közösen, együtt tudjuk fellépni a Tisza-tó érdekében.

Sebestyén Ferenc, az “Alföld Szíve” Térségi Turisztikai Egyesület elnökének és Piroska Miklós, a Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács valamint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnökének köszöntő beszédét Révész Máriusz, az Aktív Magyarországért felelős kormánybiztos előadása követte. A jelen eseményen jelentette be, hogy hamarosan megérkezik hazánkba az a két nyaralóhajó, melyet a Tisza tavon helyeznek tesztüzembe.

Dr.Princzinger Péter, a Magyar Turisztikai Szövetség elnöke ismertette a magyar turisztikai rendszer általános kereteit.

Steigervald Krisztián generációkutató gyakorlati tanácsokkal segítette a turisztikai szakemberek munkáját.
A délutáni munka szekciókban folytatódott.

A marketing szekciót Dr. Barancsi Ágnes a MNVH JNSZ megyei területi felelős vezette.

megosztás

Jelenleg a Túri Kamra oldal átdolgozás alatt áll, a termékeink megrendelésének lehetősége szünetel.

Szíves megértésüket köszönjük!

Túri Kamra üzemeltetői