Kezdőlap >> Kamra Hírek >> Hírek vidékről >> Pályázat az önkormányzat területén működő civil szervezetek 2019. évi támogatására
Kamra Hírek

Kamra Hírek

Pályázat az önkormányzat területén működő civil szervezetek 2019. évi támogatására

Mezőtúr Város Önkormányzatának Ideiglenes Bizottsága pályázatot ír ki – a 2011. évi CLXXV. törvény előírásainak megfelelő – az önkormányzat területén működő civil szervezetek 2019. évi támogatására.

A pályázat benyújtásának (postára adásának) határideje: 2019. április 15.
A pályázatok elbírálásának határideje: 2019. május 6.

A pályázat benyújtásának módja:
A pályázat benyújtása az e célra készített formanyomtatványon történhet, mely letölthető a www.mezotur.hu weboldalról, valamint személyesen igényelhető a Mezőtúri Közös Önkormányzati Hivatalban Tóth Ádám közművelődési, sport és civil ügyintézőtől.
A pályázati adatlap mellé csatolni kell:
Igazolást arról, hogy a 2011. évi CLXXV. törvény alapján a szervezet bejegyzett civil szervezetnek számít.

A pályázati adatlapot hiánytalanul kell kitölteni, a pályázat benyújtása után hiánypótlásra nincs lehetőség. A hiányosan vagy késve benyújtott pályázatok nem támogathatók.
A pályázat benyújtásának helye:
Mezőtúri Közös Önkormányzati Hivatal titkársága Mezőtúr, Kossuth L. tér 1.
A borítékon fel kell tüntetni: „Civil pályázat 2019”.

A beadott pályázatok elbírálásáról Mezőtúr Város Önkormányzatának Ideiglenes Bizottsága dönt, melyről a döntést követő 15 napon belül értesül a pályázó. A nyertes pályázó szervezetekkel az Önkormányzat támogatási megállapodást köt. A támogatás kifizetésére a szerződés aláírását követően kerül sor.

Amennyiben a pályázattal kapcsolatban valamilyen kérdése merülne fel, keresse Tóth Ádám közművelődési, sport és civil ügyintézőt (tel: 56/551-913, e-mail: toth.adam@mezotur.hu).

Herczeg Zsolt
polgármester

megosztás

Jelenleg a Túri Kamra oldal átdolgozás alatt áll, a termékeink megrendelésének lehetősége szünetel.

Szíves megértésüket köszönjük!

Túri Kamra üzemeltetői