Kezdőlap >> Kamra Hírek >> Hírek vidékről >> Mezőtúri Citerazenekar képviseli Hazánkat… segítsük közösen a sikerüket!
Mezőtúri Citerazenekar
Kamra Hírek

Kamra Hírek

Mezőtúri Citerazenekar képviseli Hazánkat… segítsük közösen a sikerüket!

2018. október 23-án Kairóban nemzeti ünnepünk tiszteletére diplomáciai rendezvényt szerveznek, melyre Dr. Kveck Péter Magyar Nagykövettől a Mezőtúron évtizedek óta sikeresen működő Szivárvány Citerazenekar is megtisztelő meghívást kapott.

Az esemény a zenekar által eljátszott Himnusz-szal kezdődik, majd 60 perces műsorban ismerkedhetnek meg a résztvevők a magyar népzene legszebb dallamaival. Az eseményen 300-400 fő vendég, az Egyiptomba akkreditált diplomáciai testületek vezető diplomatái, Egyiptom vezető üzletemberei vesznek részt. Ezen a rangos fellépésen az együttes lehetőséget kap szűkebb pátriánk, városunk és Jász-Nagykun-Szolnok megye, Magyarország méltán jó hírének továbbvitelére.

A nagykövetség vállalja a kairói ott tartózkodás költségeit, viszont a kiutazás anyagi feltételeit a fennállásának az idén 20. évfordulóját ünneplő Mezőtúri Szivárvány Népzenei Egyesületnek (mely civil szervezetként most augusztus 20-án részesült a Jász-Nagykun-Szolnok Megyéért Díj kitüntetésben) kell előteremteni, amellett, hogy a zenekar tagjai saját (magán) befizetéseikkel is hozzájárulnak a repülőjegy megvásárlásához.

Az egyesület önzetlen kultúrateremtő működését a Mezőtúri Önkormányzat és több helyi vállalkozás, szervezet is támogatja, ám a kellő összeg még nem gyűlt össze.

Amennyiben jó érzésű, támogató szándékaink megegyeznek és módjukban áll segíteni ezt a nemes célt, kérjük fogadja el tájékoztatásunkat.

Támogatott szervezet:
Mezőtúri Szivárvány Népzenei Egyesület
Felajánlások fogadása: 5400 Mezőtúr,
Szervezet bejegyezése: 1100/Pk.62292/1998 Szolnoki Törvényszék
Adószám: 18830170-1-16
Bankszámlaszám: 10402049-50515254-50481007
Kontakt, zenekar vezetője: Csíder István Tel: 20-912-8001 (személyesen, számla ellenében)

A szervezet KÖZHASZNÚ státusszal rendelkezik, tehát támogatása esetén az adományozás összege teljes egészében költségként leírható, valamint jelentős adókedvezményben részesül az adományozó (a Tao.tv. szerint a támogatási összeg 20, illetve 40 %-a adóalap csökkentő tényező).

Bízunk abban, hogy Ön is egyetért a fellépés helyi identitástudat növelés fontosságával és lehetőségei szerint támogatja a zenekar kiutazását.

Tisztelettel:

Dr. Barancsi Ágnes
Magyar nemzeti Vidéki Hálózat
JNSZ megyei területi felelőse

megosztás

Jelenleg a Túri Kamra oldal átdolgozás alatt áll, a termékeink megrendelésének lehetősége szünetel.

Szíves megértésüket köszönjük!

Túri Kamra üzemeltetői