Fürjtojás felhasználásával készült száraz tészták

A Szövetkezet elnöke: Antal Imre. Fürjtojás és fürjhús termeléssel kívánnak az egészséges élethez hozzájárulni. A szövetkezet 2013-ban alakult, 17 fő szövetkezeti tag (őstermelő), 7 aktív termelő vesz részt a szövetkezet munkájában. A tojást felvásárolja a szövetkezet és a kész tésztát értékesítik. Jelenleg napi 7000 tojást termelnek étkezésre, de tenyésztésre és keltetésre is.

A fürjtojás szalmonella és koleszterinmentes, a tyúktojáshoz viszonyítva ötször több foszfort, hétszer több vasat és szinte tízszer több B vitamin-komplexet tartalmaz. Kúraszerű fogyasztása rendkívüli módon erősíti az immunrendszert, egyes betegségeket meg is szüntethet. Normalizálja az emésztőrendszer és a szív tevékenységét, sikeresen kezelhető a krónikus epegyulladás, az asztma, az idegrendszer és a cukorbetegség is.


Megvásárolható termékek: