Gyógy- és fűszernövények

A Fitodry Kft. 1996-ban alakult meg családi vállalkozásként. Cégük a vadon termő gyógynövények felvásárlásával, szakszerű feldolgozásával, értékesítésével foglalkozik. Nyersanyag beszállítást és késztermék kiszállítást az egész országra kiterjedően végeznek. Profilukba tartozik továbbá fűszernövények, fűszermagok, szárított zöldségfélék termeltetése, kis- és nagykeres­kedelme, valamint gyógyteák, konyhai fűszerek csomagolása és forgalmazása.

Feldolgozó kapacitásukat a dévaványai gyógynövény üzem megvásárlásával a kétszeresére növelték. Használatba vették a forrólevegős szárítógépeket és üzembe helyezték a speciális vágógépeket is. A telepen rendelkezésre álló 2600 m2 tárolókapacitással folyamatos áruellátást tudnak biztosítani. Egy szezonban átlagosan közel 2000 tonna árut mozgatnak meg a két telephelyükön. Megalakulásunk idején 2 fő alkalmazottal kezdték, mára 40 főnek tudnak munkát biztosítani.

Sikereink és piacaink megtartása, valamint munkájuk pontosabb, eredményesebb végzése érdekében ISO 9001 – GACP-GMP és HACCP rendszert működtetnek.

Termékeiket megvásárolhatod a Túri Kamrában, vagy webáruházunkban!

Megvásárolható termékek: