Túri Kamra – Vásárlói tájékoztató – Üzletszabályzat (ÁSZF)
Tartalomjegyzék
 1. Cégadatok
 2. Szállítás feltételek
 3. Fizetési feltételek, vételár
 4. Ügyfélszolgálat
 5. Általános Szerződési Feltételek
  • Szolgáltató
  • A szolgáltatás igénybe- vétele
  • Vásárlástól való elállás
  • Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat
  • Termékek cseréje
  • Felelősség korlátozása
  • Sikertelen kézbesítés
 6. Webáruház használata
 7. Biztonságos fizetési tájékoztató

1.    Cégadatok

TÚR-AGRO Minőségbiztosítási és Mezőgazdasági Szaktanácsadó Kft.

Cím: 5400 Mezőtúr, Túrkevei út 23/1.

Adószám: 25741742-1-16

Cégjegyzékszám: 16-09-016981

Bankszámla szám: K&H Bank 10402049 – 50526887 – 78551009

Telefon: +36-30-359-7435

2.     Szállítás feltételek

 Kiszállítási díjak:

 • 10 000 forint számla végösszeg fölött és Magyarországon kívül: 1290 Ft
 • 10 000 forint számla végösszeg alatt 500 Ft
 • Személyes átvétel esetén a postaköltség 0,- Ft.

Személyes átvételre kizárólag előre utalással van lehetőség!

Az átvétel helye: TÚR-AGRO Kft. 5400 Mezőtúr, Túrkevei út 23/1.

Nyitva tartás: hétköznap (H-P)  09:00-16:00-ig

 Szállítási határidők:

A termékek mellett feltüntetett szállítási határidőn belül juttatjuk el azokat a megrendelőhöz, de a szállítás jellemzően várható ideje a megrendeléstől, illetve banki átutalás esetén a vételár teljes összegének bankszámlánkra történő beérkezésétől számított 2-5 munkanap.

Előfordulhat, hogy egy megrendelést váratlan készlethiány miatt nem tudunk teljesíteni, így abban az esetben, ha a fentieknél hosszabb szállítási idő várható, azt minden esetben jelezzük a megrendelő ügyfélnek e-mailben.

 Sikertelen kézbesítés:

Megrendelt termékeket kétszer megkíséreljük kézbesíteni. A megrendelő hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újra-küldés költségei, minden esetben a megrendelőt terhelik.

3.     Fizetési feltételek, vételár

Az árucikkek mellett feltüntetett ár tartalmazza az általános forgalmi adót és a csomagolás költségét is.

A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet:

 • Átutalás : Előre utalással történik.

4.     Ügyfélszolgálat

TÚR-AGRO Minőségbiztosítási és Mezőgazdasági Szaktanácsadó Kft.

Levelezési cím: 5400 Mezőtúr,Túrkevei út 23/1

Email:postmaster@turagro.t-online.hu

Telefon: +36-70-278-5411

5.    Általános Szerződési Feltételek

5.1  A Szolgáltató

A webáruházat az TÚR-AGRO Minőségbiztosítási és Mezőgazdasági Szaktanácsadó Kft üzemelteti (továbbiakban: „Szolgáltató”).

5.2  A szolgáltatás igénybe vétele

A megrendelések leadása elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató szintén elektronikus úton küldi el a vásárlók részére. A rendelés leadása előtt a vásárlónak van lehetősége a regisztrációkor megadott adatok módosítására. A megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető.

Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, a Szolgáltató a vevőt erről tájékoztatja és az

esetlegesen interneten előre kifizetett ellenértéket visszautalja a vevő részére, a tájékoztatást követően legkésőbb 30 napon belül.

5.3  Vásárlástól való elállás

A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 17/1999. (II.5). kormányrendelet tartalmazza.

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a

kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül. Amennyiben eddig az időpontig írásbeli megerősítést nem kapott a vásárló, elállási jogát a megerősítés kézhezvételétől számított 8 napig, a termék

kézhezvételétől számított legfeljebb 3 hónapig gyakorolhatja. Írásban történő elállás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül.

A sértetlen termékeket a megrendelő számlával, vagy annak másolatával, saját költségén juttassa vissza a TÚR-AGRO Kft. címére (5400 Mezőtúr, Túrkevei út 23/1.), és 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. Elállás esetén a vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli.

A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre.

Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként a szolgáltató elengedett a házhoz szállításkor.

Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását.

A Szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.

5.4  Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Szolgáltató a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint köteles eljárni. Ha a szerződés teljesítéséhez a szolgáltató harmadik személyt vesz igénybe, a vásárló felhatalmazza a szolgáltatót, hogy e harmadik személy részére, kizárólag a harmadik személy által ellátandó feladat elvégzéséhez szükséges adatokat kiadja.

A vásárlók adatait a szolgáltató szigorúan bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja ki. Az információkat szolgáltató csak statisztikai célokra, valamint arra használja fel, hogy a vásárlót közvetlen levél, illetve egyéb úton értesítse a vásárlót a szolgáltató, illetve harmadik személy termékeiről, szolgáltatásairól.

5.5  A termékek cseréje

Ha a megrendelt termék hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Szolgáltató

díjmentesen kicseréli, vagy igény szerint a vételárat visszatéríti. Kérjük, amennyiben az átvett termékben hibát, vagy sérülést észlel, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

5.6  Felelősség korlátozása

A Szolgáltató nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:

 • Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt abban, hogy csatlakozzon a szolgáltató weboldalára, ott megrendelést adjon le.
 • Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért. Felhívjuk a figyelmét, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekeznie kell az online terjedő vírusok és férgek ellen.

5.7  Sikertelen kézbesítés:

Megrendelt termékeket kétszer megkíséreljük kézbesíteni. A megrendelő hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újra-küldés költségei, minden esetben a megrendelőt terhelik.

6.     Webáruház használata

Ön vendégként vásárolhat, nincs kötelező regisztráció. Kosár

A Kosár gombra kattintva megtekintheti eddigi megrendeléseit.

Megrendelés

A kiválasztott termékek megrendelését a Kosár funkciónál teheti meg. A Rendelés elküldése gombra kattintva ellenőrizheti a kosarában lévő termékeket, módosíthatja a számlázási és szállítási adatokat.

Lehetősége van arra, hogy külön szállítási és számlázási címet adjon meg. Ezután a Megrendelés elküldése gombra kattintva véglegesítheti a rendelését. A rendelés beérkezéséről automatikus értesítést küldünk Önnek e-mailen. A rendszer ezt követően kezdi meg az Ön megrendelésének tényleges feldolgozását. A rendeléseket a rendelkezésre álló készlet erejéig teljesítjük.

Fizetés

A megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költséget kifizetheti megrendeléskor előre-utalással, vagy a csomag átvételekor (készpénz).